Vegueria del Penedès

SINDICATS

La UGT i CCOO convoquen dues concentracions aquest dimecres al migdia i a la tarda a tots els pobles i ciutats


ACN Barcelona

07-11-2017 11:44

Les concentracions responen a una mobilització pels drets i llibertats per demanar la llibertat del vicepresident, els set consellers i els president de l'ANC i Òmnium

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La UGT i CCOO no s'han adherit a la vaga d'aquest dimecres però han convocat dues concentracions a les dotze del migdia i a les sis de la tarda a tots els pobles i ciutats de Catalunya, segons han indicat conjuntament en un comunicat. Les concentracions responen a una "mobilització pels drets i llibertats" per demanar la llibertat del vicepresident i els set consellers del Govern, destituït per l'executiu espanyol, i els presidents de l'ANC i Òmnium i reclamar al Senat que retiri l'aplicació de l'article 155. Els sindicats consideren que la ciutadania de Catalunya s’enfronta a "polítiques autoritàries molt greus" per part del govern del PP, "que són responsables d’un conflicte polític, institucional i, ara, impròpiament jurídic".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.