Vegueria del Penedès

JUDO

Plata per Roser Iborra a la Copa Catalunya de Judo Sènior


Redacció Olèrdola

14-11-2017 10:53

Roser Iborra plata a la Copa Catalunya de Judo Sènior. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El dia 11 va tenir lloc a Llars Mundet la Copa Catalunya de Judo Sénior en la que van participar dos judoques del Club Judo Olèrdola, en Juanjo Ferrer i Roser Iborra.

Juanjo es va haver de retirar de la competició en fer-se mal i no poder continuar, tot i que optava a la medalla de bronze i Roser va aconseguir penjar-se una merescuda medalla de plata en una categoria superior a la seva, ja que Roser encara és júnior.

D'altra banda, el mateix dia, a Amurrio se celebrava la Supercopa d'Espanya de Judo Júnior, en la que el Club estava representat per Daniel Romero, que va guanyar els seus dos primers combats, però es va lesionar en el tercer, motiu pel qual també es va haver de retirar de la competició.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.