Vegueria del Penedès

ELECCIONS 21-D

ERC guanyaria les eleccions amb 37-38 escons i es mantindria la majoria absoluta independentista, segons 'El Periódico'


ACN Barcelona

19-11-2017 22:27

Triple empat en segona posició entre JxC, Cs i PSC que aconseguirien una forquilla d'entre 24 i 25 diputats

Pla general del ple del Parlament en el moment de votar la modificació de l'ordre del dia en la sessió del 6 de setembre de 2017. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

ERC guanyaria les eleccions del 21-D amb 37-38 diputats i es mantindria una ajustada majoria absoluta independentista al Parlament, segons un sondeig que publica aquest diumenge al vespre el diari 'El Periódico'. La suma d'ERC i Junts per Catalunya (JxC) arribaria als 61-63 escons, un resultat molt similar al que va aconseguir Junts pel Sí en els comicis del 2015 (62). Amb la suma dels 7-8 escons de la CUP, la majoria independentista es mantindria gràcies a 68 escons (en el pitjor dels casos) o 71 escons (en el millor). En segona posició aquest 21-D hi hauria un triple empat entre JxC, Cs i PSC, que aconseguirien una forquilla d'entre 24 i 25 diputats. Els socialistes, liderats per Miquel Iceta i amb Ramon Espadaler de número 3, es dispararien i aconseguirien molt millor resultat que en els passats comicis quan van obtenir 16 parlamentaris.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.