Vegueria del Penedès

FESTIVALS D'ESTIU

Calexico, nova confirmació del Vida 2018


ACN Vilanova i la Geltrú

30-11-2017 16:24

La banda durà a Vilanova el nou disc que sortirà a la venda al gener, 'The Thread That Keeps Us'

Un instant durant el concert de Calexico, l'únic espectacle que han fet aquest estiu a Catalunya. ACN/ Festival Empúries

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Calexico se suma al cartell del Vida 2018, segons ha fet públic l'organització del festival aquest dijous. El grup liderat per Joey Burns i John Convertino, durà als boscos de la Masia d'en Cabanyes el seu novè disc, 'The Thread That Keeps Us', que sortirà a la venda el 26 de gener, i del qual ja se'n coneixen dos temes. Gravat a Califòrnia i produït per Craig Schumacher, el nou treball segueix mostrant l'essència de la formació, entre el folk i la música americana, afegint un toc de soroll a la mescla. A banda de Calexico, el Vida també ha anunciat que compta amb Franz Ferdinand, St Vincent i Nick Mulvey per a la cinquena edició del festival, que se celebrarà del 28 de juny a l'1 de juliol.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.