PAPILAS Y MOLÉCULAS
30-11-2017 16:46
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
El 4 de desembre a les 7 del vespre, el restaurant El Marejol de Vilanova i la Geltrú acollirà el primer tast dirigit pel creador de la sommelieria molecular, François Chartier, al Penedès. El canadenc, que resideix a Barcelona des de fa poc temps, presentarà el seu llibre “Papilas y Moléculas” on explica una nova ciència aromàtica a través d’un anàlisi profund de les molècules dels aliments. Durant el tast es degustaran vins de la DO Penedès dels cellers Jean Leon, Heretat Montrubí, Alemany i Corrió, Mas Candí i Hospital de Sitges.
“François Chariter és mundialment reconegut en el món vinícola. L’any 1994 va ser reconegut com a millor sommelier del món amb el Gran Prix Sopexa, el 2010 i el 2016 va obtenir el premi al Millor llibre de cuina del món i al 2013 va rebre el guardó al Millor llibre de maridatge del món. Investigador incansable, ha escrit més de 25 llibres dedicats al sector alimentari i vinícola. En el seu darrer llibre, “Papilas y Moléculas”, Chartier estudia el món ocult dels sabors presents en els aliments i en el vi, i la harmonia entre aquests dos conceptes. Un títol considerat de culte entre els experts.
L’acte del proper dilluns, combinarà les explicacions de Chartier sobre les seves darreres investigacions, amb el tast de diferents vins de la DO Penedès que el sommelier ha escollit de manera molt acurada per a complementar la seva conferència.
Per a assistir a l’acte, cal trucar per telèfon a l’organització (93 815 56 82 – 93 810 62 40 – 636 49 05 42) o enviar un mail a restaurantmarejol@restaurantmarejol.com. Després del tast i la presentació, Chartier signarà a tot els assistents que ho desitgin el seu llibre.
PUBLICITAT
PUBLICITAT