Vegueria del Penedès

FLASH

CiU d'Olèrdola acusa el govern d'«inoperant» i critica la nul·la implicació del municipi a la comarca


EL PUNT

22-10-2003 7:33

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


El grup municipal de CiU d'Olèrdola ha acusat l'actual govern municipal de ser «inoperant» i de no garantir la representativitat del municipi al Consell Comarcal de l'Alt Penedès, la Mancomunitat Intermunicipal Penedès-Garraf i en activitats conjuntes de la comarca. Segons un comunicat públic de CiU, fins ara Olèrdola havia estat un municipi capdavanter a la comarca amb projectes econòmics, socials o culturals, i punt de referència de molts municipis. Segons CiU, «Olèrdola ha passat a ser un municipi sense aspiracions que no té pes específic als organismes de representació de la comarca». Els membres del grup municipal de CiU recorden que a l'anterior mandat, Olèrdola tenia una de les vicepresidències de la Mancomunitat Penedès-Garraf, on l'exalcalde havia liderat projectes de consens. Olèrdola presidia l'àrea de Serveis Personals, que engloba el Servei d'Atenció a la Joventut i el Centre d'Acollida d'Animals de Companyia i formava part activa de diferents comissions amb l'objectiu «de defensar els interessos del municipi».
El grup municipal de CiU assegura que no es pot sentir sinó preocupació i «pessimisme» davant «el conformisme» de l'actual govern que no fa més que demostrar «inoperància i poca voluntat de treballar per a la millora i que ha arraconat els partits que tenen poder de negociació amb la resta d'institucions».

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.