La major experiència del Bàsquet Ribes li dóna la victòria

05-12-2017 10:41

Cartell del torneig 3x3 per la Marató del CB Ribes. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Bàsquet Ribes 63 - CB Cornellà 54

Tot i el bon inici (8-3 minut 2), el Ribes va patir dissabte passat l'apagada ofensiva més greu de la temporada mentre el Cornellà no perdonava des de la línia de 3 (6 triples a la primera meitat). El drama es va centrar al segon quart, quan els ribetans van encaixar un parcial de 3-17 en 9 minuts, fruït, més que d'una mala defensa, d'una inoperància ofensiva alarmant. Dos bàsquets finals de Gerard i Alexander recuperaven l'equip del llindar del precipici (20-35, minut 19), i rebaixaven l'exigència de la remuntada a paràmetres coneguts per l'equip (24- 35, minut 20).

La sortida al segon temps era clau per definir el signe del partit i els ribetans van respondre amb un bàsquet d'alçada. Després d'un triple rival, el Bàsquet Ribes va signar un parcial de 19-2 on van anotar fins a sis jugadors diferents. La millora en atac va venir, a més, acompanyada d'una bona actitud defensiva, tant pel que fa al desgast físic com per la intel·ligència de les accions. Tot i així, un parcial de 0-4 al final del quart i una cistella inicial a l'últim període feien preveure un últim quart ajustat. Per la dinàmica del tercer quart i la major experiència dels ribetans, el partit estava a territori local, i tot i els dubtes des de la línia personal, el Ribes va seguir anotant amb seguretat mentre que la defensa seguia sòlida. Tot i així el partit no es va acabar de decidir fins al minut 39 amb un parcial de 7-0.

Com ja van sent una tradició, el C.B. Ribes organitza un 3x3 per la Marató

Enguany aprofitant el dissabte 23 de desembre per a realitzar-lo, ja que no hi ha competició. Una bona manera d'acomiadar i donar la benvinguda a les vacances de nadal.

Aquell mateix dia a les 19:45 hores hi haurà un partit dels Veterans del FC Barcelona vs.Sènior C.B. Ribes, amb sorpreses incloses.