Vegueria del Penedès

NADAL 2017

Obre portes la 24a edició del Parc de Nadal de Sitges


Redacció Sitges

28-12-2017 22:48

Fins al 5 de gener el Parc de Nadal ofereix un ampli ventall de propostes lúdiques i de lleure

Obre portes la 24a edició del Parc de Nadal de Sitges. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La 24a edició del Parc de Nadal ja està en funcionament i té com a leitmotiv el Pol Nord, el desglaç i la conscienciació ambiental. Més d’una vintena d’activitats lúdiques i de lleure s’apleguen al Pavelló de Pins Vens en el marc d’aquest esdeveniment que s’allargarà fins al 5 de gener. La previsió és que el Parc de Nadal mantingui els 2.000 visitants de l’any passat.

Coincidint amb la jornada inaugural del Parc de Nadal, celebrada aquest dimecres, l’alcalde Miquel Forns i el regidor de Joventut, Eduard Terrado, han realitzat la tradicional visita institucional a les instal·lacions.

L’ampli ventall d’activitats es duen a terme entre els dies 27 i 30 de desembre i entre el 2 i el 4 de gener, d’onze a dues i de cinc a vuit del vespre. Els dies 31 de gener i 5 de gener el parc només obrirà en horari de matí (d’11 a 14h ). El preu de l’entrada varia segons el temps. Si es visita en horari de matí o de tarda, el preu és de 4 euros, mentre que si es compra una entrada per a tot el dia s’estableix un preu de 6 euros.

Patges Reials i Cavalcada de Reis

Amb l’entrada del nou any, els més petits esperen la nit més màgica de l’any amb l’arribada de Ses Majestats el 5 de gener. Com és costum, per preparar la Cavalcada dels Reis d’Orient, prèviament a Sitges arribaran els emissaris de Melcior, Gaspar i Baltasar. Enguany, tres Patges Reials recolliran els dies 3 i 4 de gener les cartes dels infants amb els seus desitjos a la plaça de l’Ajuntament de sis a vuit de la tarda.

El mateix 5 de gener, la companyia sitgetana La Tija presentarà novament l’espectacle familiar, ‘Titelles de Nadal’ a les 12 del migdia al saló teatre d’El Retiro. Aquesta obra, creada per La Tija d’ambient nadalenc està plena de màgia i bon humor. Els titelles mostraran uns personatges simpàtics i entranyables, entre els que es podran veure pastors, angelets, dimonis i els tres reis d’Orient.  

La tarda del 5 de gener, però el protagonisme serà per a la Cavalcada dels Reis d’Orient. Melcior Gaspar i Baltasar visitaran Sitges per fer realitat les il·lusions de petits i grans a partir de les sis de la tarda. La cercavila s’iniciarà des del Centre Cultural Miramar i recorrerà diferents carrers de Sitges fins arribar a la plaça de l’Ajuntament.    

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.