Vegueria del Penedès

OK LLIGA MASCULINA

El Vendrell perd 4 a 6 amb el Girona i queda fora de la Copa


Redacció Vilanova i la Geltrú

07-01-2018 22:47

CE Vendrell - Girona. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El CE Vendrell va perdre 4 a 6 amb el Girona en la darrera jornada de la primera volta de l'OK Lliga i queda fora de la Copa al situar-se en la vuitena posició de la classificació, ja que una de les places ja estava ocupada per l'amfitrió, el Lloret, que és tretzè.

Per al Vendrell només valia la victòria, ja que en cas d'empat el Girona tenia una millor diferència de gols. Però els visitants van estar més encertats de cara a porteria. El Vendrell ho va intentar tot per retallar distàncies en el marcador i mirar de remuntar el resultat advers des del minut deu, però l'equip gironí va aguantar bé l'ofensiva local i va marcar en moments claus del partit, arribant a tenir tres gols d'avantatge. La grada va presentar un bon ambient i l'afició vendrellenca, Orgull Roig i Negre i Grada Jove, va animar fins al final l'equip, fet que cal agrair ja que dóna forces per continuar endavant i continuar competint a l'OK Lliga i a la CERS.

Per tant, ara toca refer-se i pensar en el compromís europeu del proper dissabte 13 de gener, a les 21:30 h (hora portuguesa), del partit de tornada dels vuitens de final de la Copa CERS contra el Juventude de Viana. Tot i que en l'anada, a casa, es va aconseguir un avantatge de dos gols, es preveu un partit molt complicat i caldrà treballar dur per poder superar l'eliminatòria i seguir vius a Europa.

Fitxa tècnica

CE VENDRELL (4): Gerard Camps (p), Marc Navarro, Jordi Ferrer, Edu Fernández i Eloi Mitjans - cinc inicial –, Cristian Rodríguez, Roger Rocasalbas, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra i Pol Ferrer (p).

CITYLIFT GIRONA CH (6): Jaume Llaverola, Raul Pelicano, David Gelmà, Marc Palazón i Manel Garcia - cinc inicial –, Borja Ramon, Oriol Garcia, Joan Gelmà, Marc Palau i Albert Daniel (p).

Gols: 0-1 (10') Marc Palazón; 0-2 (12') Raul Pelicano; 1-2 (18') Jordi Ferrer; 1-3 (21') David Gelmà; 2-3 (23') Cristian Rodríguez; 2-4 (30') Marc Palazón; 2-5 (30') Raul Pelicano; 3-5 (34') Cristian Rodríguez, de penal; 3-6 (42') David Gelmà, de penal, i 4-6 (49') Cristian Rodriguez.

Àrbitres: Gómez i Valverde.

Targetes: blava a Roger Rocasalbas (42').

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.