Vegueria del Penedès

ÒMNIUM CULTURAL

Mig miler de persones omplen el Casal de Vilafranca en el Sopar Groc més multitudinari celebrat fins ara


ACN Vilafranca del Penedès

03-03-2018 10:15

Hi van assistir familiars dels represaliats polítics i autoritats com el president del Parlament, Roger Torrent

L'esposa de Carles Puigdemont, Marcela Topor, s'adreça als assistents al sopar groc de Vilafranca del Penedès l'1 de març del 2018. Òmnium

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El teatre el Casal de Vilafranca del Penedès ha acollit aquest dijous el Sopar Groc més multitudinari celebrat fins ara arreu del país, segons ha indicat Òmnium Cultural. Mig miler de persones van omplir la platea i les llotges laterals del teatre per expressar el seu suport als "represaliats polítics" a través de les seves famílies, que eren presents a l'acte. Hi havia, per exemple, la dona de Carles Puigdemont, Marcela Topor, que participava per primera vegada en un sopar d'aquest tipus.

També hi van ser el germà d'Oriol Junqueras, les parelles de Joaquim Forn, Meritxell Serret i Toni Comín, i familiars de Lluís Puig, de Jordi Sànchez i de Jordi Cuixart. En l'àmbit institucional hi havia el president del Parlament, Roger Torrent, alguns diputats com Jordi Turull, Ferran Civit o Eduard Pujol, i diversos alcaldes de la comarca com els de Vilafranca, Torrelavit i la Bisbal del Penedès.

Durant l'acte es van projectar vídeo missatges dels quatre exconsellers exiliats a Brussel·les –Lluís Puig, Clara Ponsatí, Meritxell Serret i Toni Comín– i del mateix Carles Puigdemont, que va demanar als assistents que no defalleixin i es va comprometre a continuar defensant la implantació de la República des de la capital d'Europa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.