Vegueria del Penedès

UN SEGLE DE VIDA

Felicitació a una àvia centenària de Vilafranca del Penedès


Redacció Vilafranca del Penedès

07-03-2018 11:51

L’Assumpció va néixer a la Bisbal del Penedès. De petita va viure a Santa Oliva fins que es va casar i va anar a viure a Bellvei

Felicitació a una àvia centenària de Vilafranca del Penedès. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat pel regidor de Gent Gran, Raimon Gusi, i per membres de la Comissió de la Gent Gran, va visitar ahir a la tarda Assumpció Pagès Rosell amb motiu de complir 100 anys.

L’Assumpció va néixer a la Bisbal del Penedès. De petita va viure a Santa Oliva fins que es va casar i va anar a viure a Bellvei. Posteriorment l’any 1952 va venir a viure a Vilafranca amb el seu marit i dos fills, on van tenir un negoci de patates de llavor. L’Assumpció té tres néts i 6 besnéts i actualment viu a casa d’un dels seus fills al barri del Poble Nou.

L’Assumpció va rebre la medalla que lliura el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat a totes les persones residents a Catalunya compleixen 100 anys d'edat i també un ram de flors per part de l’Ajuntament com obsequi pel seu centenari.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.