Vegueria del Penedès

INTEGRACIÓ SOCIAL I LABORAL

L'Oficina Jove Garraf ofereix per primera vegada el programa Tresca Jove, de la Fundació Catalana de l'Esplai


Redacció Vilanova i la Geltrú

26-03-2018 10:45

El programa té com a objectiu afavorir el desenvolupament personal i la integració social i laboral de les persones joves

L'Oficina Jove Garraf ofereix per primera vegada el programa Tresca Jove, de la Fundació Catalana de l'Esplai. Oficina Jove Garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Fundació Catalana de l'Esplai, Fundesplai, ha posat en marxa l'edició del programa Tresca Jove a Vilanova i la Geltrú, en col·laboració amb l'Oficina Jove Garraf i l'Ajuntament de la ciutat.

El Tresca Jove és un projecte emmarcat i finançat pel programa de Garantia Juvenil que compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona. El seu objectiu és afavorir el desenvolupament personal i la integració social i laboral de persones joves, a través de l'acompanyament, la formació i una primera experiència laboral, prevenint així la vulnerabilitat o deteriorament cap a situacions de risc social. El Tresca Jove s'adreça a joves de 18 a 29 anys inscrits a la Garantia Juvenil.

En aquesta primera edició a la comarca del Garraf hi participaran 27 joves, després d'un procés de selecció de prop de 40 persones, que han dut a terme les tècniques impulsores de la Garantia Juvenil de la comarca del Garraf i de Vilanova i la Geltrú.

Al Tresca, els i les joves podran fer el curs de monitor/a de lleure, emmarcat en tutories personalitzades per acompanyar-los en el procés formatiu on es treballen habilitats personals i socials.

Un cop acabin la formació, a mitjans de maig, realitzaran 150 hores de pràctiques i elaboraran una memòria sobre l'educació en el lleure infantil i juvenil, per tal de poder obtenir la titulació oficial de la Direcció General de Joventut. En tot aquest procés comptaran amb el suport i seguiment tant de Fundesplai com de l'equip tècnic de l'Oficina Jove Garraf.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.