Vegueria del Penedès

PLE MUNICIPAL

Comunicat del PDeCAT relativa a la suspensió del ple


PDeCAT Vendrell El Vendrell

28-03-2018 11:00

Ahir dimarts, 27 de març de 2018, el PDeCAT del Vendrell va fer una sol·licitud de suspensió del Ple municipal de la ciutat a l'alcalde del Vendrell. Aquesta petició va ser admesa i, finalment, el Ple es va suspendre

A més, durant la tarda d'ahir es van dur a terme diversos posicionaments de grups polítics municipals respecte la situació actual que viu el país

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Vam creure de vital importància, atesa l’emergència democràtica que vivim, de sol·licitar la suspensió del Ple de l’Ajuntament del Vendrell del dimarts 27 de març de 2018. A més, traslladem la nostra satisfacció que s’escoltés la sol·licitud i finalment es suspengués.

Els drets fonamentals i democràtics són pilars bàsics de la societat, del país que volem i, evidentment, de la ciutat que volem. El Vendrell, inevitablement, no pot quedar-se al marge de la situació actual i hem d’actuar en conseqüència per defensar aquests drets bàsics, tant individuals com col·lectius. Per tant, els defensarem fins a les últimes conseqüències, com no ho entenem de cap altra manera.

El PDeCAT del Vendrell va liderar, uns mesos enrere, iniciar una ronda de contactes formal amb diverses formacions polítiques municipals amb la possibilitat de formar un govern de front democràtic en defensa dels drets fonamentals.
La resposta, per part d’algunes formacions, va ser positiva. Tot i així, el tacticisme d’altres formacions ho van impedir. Mai ens hem aixecat de la taula d’un diàleg que considerem necessari -i urgent- de la situació actual al Vendrell.

Per tot això, ens reafirmem amb la voluntat de buscar noves aliances que defensin les llibertats individuals, col·lectives i la nostra democràcia greument amenaçada de forma constant.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.