Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS

El regidor vilanoví Francis Álvarez, suspès de militància de Ciutadans


Redacció Vilanova i la Geltrú

12-04-2018 16:26

El partit l'ha expedientat per diverses irregularitats, com ara l'expulsió de l'assessor municipal

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El regidor vilanoví Francis Álvarez ha estat expedientat i suspès de militància de Ciutadans, segons denuncia ell mateix a les seves xarxes socials. El partit al·lega algunes irrregularitats en l'actitud del regidor al capdavant del grup municipal, com ara, l'expulsió de l'assessor que tenia Ciutadans a l'Ajuntament perquè Álvarez considera que era una imposició del partit.

De fet, el regidor considera que la direcció del partit estava prenen decisions a nivell local que xoquen contra els principis que ell creu que defensa Ciutadans: "estem en contra de l'acumulació de càrrecs públics. Per això acumulem... 9 càrrecs per a dues persones", ironitza Francis Álvarez als seus perfils de facebook i twitter. Acusa directament dos càrrecs del partit, que segons ell, han estat col·locats per la direcció del partit a Vilanova en contra de la seva opinió. Es tracta de Francisco Gavilán, càrrec de confiança de Ciutadans a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú fins ara; i Manu Rodríguez, coordinador comarcal de Ciutadans. Álvarez critica que tots dos acumulen altres càrrecs: Gavilán és regidor de Gavà i adjunt al coordinador comarcal de Ciutadans i de Grups Institucionals de Barcelona Sud; Rodríguez és regidor a Sitges, a més de diputat i conseller comarcal i coordinador local a Sitges.

Álvarez ha comunicat la seva intenció de seguir a l'Ajuntament de Vilanova. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.