Crònica del campionat d'Espanya de judo infantil i cadet

Club Judo Olèrdola Olèrdola

09-05-2018 9:27

Els representants del Club Judo Olèrdola. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els passats dissbate 5 i diumenge 6 de maig, tenia lloca a Talavera de la Reina el Campionat d’Espanya de Judo Infantil i Cadet. El Club Judo Olèrdola va estar representat per la Júlia Queraltó (-57), en Marc Lázaro (-55) i l’Aira Lázaro (-40) en categoria cadet i en categoria Infantil per la Irene Romero (-57) i en Nil Colomé (-60).

El dissabte, torn dels cadets, l'Aira Lázaro aconseguia penjar-se la medalla de bronze en el seu primer any en aquesta categoria. La Júlia i el Marc no van poder passar de la segona i primera ronda respectivament, tot i que van defensar molt bé el seu torn.

El diumenge van competir els infantils i la Irene aconseguia una molt bona cinquena posició mentre que en Nil no va poder passar del primer combat tot i dominar-lo ell des del primer moment.