Vegueria del Penedès

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Ferit crític un ciclista de 14 anys atropellat a Igualada per un conductor que s'ha fugat


ACN Igualada

20-05-2018 20:47

El jove ha estat evacuat a l'hospital Parc Taulí de Sabadell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un noi de 14 anys que anava en bici ha resultat ferit crític aquest diumenge a la tarda en ser atropellat per un vehicle al pont que uneix Igualada i Santa Margarida de Montbui (Anoia). El conductor s'ha donat a la fuga sense ajudar a la víctima i per aquesta raó l'està buscant la Policia Local dels dos municipis amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra. Els serveis d'emergències han estat alertats a les 19.12 hores d'aquest incident, que ha tingut lloc al quilòmetre 19 de la carretera de Valls. Fins al lloc s'han desplaçat tres ambulàncies i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha evacuat el menor a l'hospital Parc Taulí de Sabadell en estat crític. Segons les primeres informacions, el jove anava sense casc.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.