Vegueria del Penedès

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Mor el noi de 13 anys atropellat diumenge a Igualada per un conductor que es va donar a la fuga


ACN Igualada

23-05-2018 21:53

El menor estava ingressat en estat molt crític a l'hospital Parc Taulí de Sabadell

Pla obert del pont que uneix Igualada i Santa Margarida de Montbui amb una tanca encara visible a la carretera de l'atropellament. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El jove de 13 anys veí de Santa Margarida de Montbui (Anoia) que va ser atropellat diumenge passat per un vehicle que es va donar a la fuga ha mort aquest dimecres a primera hora de la tarda. El menor va ser traslladat en estat molt crític a l'hospital Parc Taulí de Sabadell on no s'ha pogut recuperar de les ferides, segons han confirmat fonts del centre hospitalari. Els fets van tenir lloc el diumenge passat a la tarda al pont que uneix Igualada amb Santa Margarida de Montbui. A hores d'ara la investigació segueix en curs i la Policia Local d'Igualada, en coordinació amb els Mossos i la Policia Local de Santa Margarida de Montbui, estan buscant el conductor que s'hauria donat a la fuga.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.