Vegueria del Penedès

INICI DE TEMPORADA

Primera actuació fora de casa dels Castellers de Mediona


Redacció Mediona

24-05-2018 9:30

Concretament, va ser a l’interior del poliesportiu de Sant Llorenç d’Hortons a causa de la pluja i van compartir plaça amb els Vailets de Gelida

Primera actuació fora de casa dels Castellers de Mediona. Castellers de Mediona

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dissabte, a les 6 de la tarda, els Castellers de Mediona van celebrar la seva primera actuació fora de casa. Concretament, va ser a l’interior del poliesportiu de Sant Llorenç d’Hortons a causa de la pluja i van compartir plaça amb els Vailets de Gelida. L’actuació va durar poc més d’una hora i mitja. En primera ronda, els medionencs van fer el 3 de 6, el tercer ja de la seva curta història, i amb algun canvi del que havien fet la setmana anterior, estrenant així alguns castellers i castelleres. En segona ronda, van alçar el 4 de 6, castell que no havien portat a plaça encara; i en tercera ronda van estrenar una altra estructura: el 3 de 6 amb agulla. Molt satisfets, els medionencs van aprofitar la festa que es feia a la diada cultural per participar a la cercavila de gegants i a la ballada dels diables. A continuació, el centenar de medionencs van poder gaudir d’un sopar que va oferir l’Ajuntament a base de brasa. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.