Vegueria del Penedès

POLÍTICA MUNICIPAL

Proposta de WiFI4EU a Canyelles


ERC Canyelles Canyelles

02-06-2018 8:36

WIFI4EU . Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En el ple ordinari que va tenir lloc dimarts 29 de maig, ERC-AM va presentar una proposta per què ens sumem al projecte WIFI4EU.

Aquest projecte vol que tothom pugui conectar-se en espais públics municipals de qualsevol lloc d'Europa, la comissió europea vol promoure un accés de qualitat a internet a través d'una xarxa WIFI d'alta velocitat als ciutadans i transeúnts en espais públics com a parcs, places, edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus de tota Europa a través de WIFI4EU, des de els ajuntaments i mancomunitats.

Des d' ERC-AM creiem que existeix un desequilibri tecnològic territorial a Canyelles, aquesta proposta vol garentir una conectivitat inalàmbrica local amb caràcter gratüit i sense condicions discriminatories, confiem que la majoria absoluta de l'equip de govern del PDcat, valori la nostra proposta. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.