Vegueria del Penedès

C-31

La Generalitat estudiarà els riscos de despreniments de roques a la carretera de les Costes del Garraf


ACN/ Gemma Sánchez Sitges

06-06-2018 19:17

Territori i Sostenibilitat analitzarà la via després que diumenge caiguessin dues roques en ple temporal de pluja

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Departament de Territori i Sostenibilitat farà un estudi per avaluar el risc de despreniments a la C-31 al seu pas pel terme municipal de Sitges, via coneguda com la carretera de les Costes del Garraf. El secretari de Mobilitat, Ricard Font, ha anunciat a l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, l’inici d’aquest anàlisi de riscos després que diumenge a la tarda caiguessin dues roques a l’altura del quilòmetre 171 en ple episodi de pluges. L’accident va provocar ferides lleus a dos conductors i desperfectes en dos vehicles. Fonts de Territori i Sostenibilitat han detallat a l’ACN que l’estudi forma part del procediment habitual que se segueix a qualsevol carretera quan hi ha una esllavissada com la de diumenge al Garraf. Es dona la circumstància, però, que just ahir dimarts l’Ajuntament de Sitges havia demanat al Govern que prengués mesures per evitar nous despreniments.

Al seu torn, la plataforma No vull pagar C-32 també ha reclamat aquesta setmana a la Generalitat que apliqui els acords pactats el 2014 per tal de millorar la seguretat de la C-31, especialment en episodis de pluja.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.