Vegueria del Penedès

VOLEI PLATJA

Torna el Torneig de Volei Platja Nocturn a Cunit


Ajt. Cunit Cunit

15-07-2018 12:59

Tindrà lloc els dies 4 i 5 d’agost , una competició que té lloc a les platges del municipi des de fa més de dues dècades

Volei Platja Nocturn a Cunit. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els dies 4 i 5 d’agost arribarà a Cunit la una nova edició del Volei Nit, una competició que té lloc a les platges del municipi des de fa més de dues dècades. Enguany, vol tornar a ser un referent i un punt de trobada de jugadors i jugadores i de públic.

Com cada any per aquestes dates l’Ajuntament de Cunit des de la regidoria d’Esports i Joventut organitza el torneig de volei platja nocturn a l’espigó 2.

El torneig està organitzat amb 3 categories:

• Sub 16

• Popular Mixta

• Popular Masculí

A la competició Popular mixta hi haurà d’haver com a mínim sempre una noia en joc (sempre 2 inscrites com a mínim).

Només podran disputar els partits aquells/es jugadors/es que s’hagin inscrit amb anterioritat a l’inici de la competició i que hagin acreditat la seva identitat al breefing inicial que tindrà lloc el dia 4 d’agost a les 20’45h. Les inscripcions presencials ja es poden realitzar al CEM Els Joncs, hi ha places limitades i es seguirà l’ordre d’inscripció. Amb la inscripció hi haurà talla de samarreta garantida pels inscrits abans del dia 15 de juliol.

Més informació

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.