Vegueria del Penedès

Es reactiva el moviment territorial "No fem el CIM" contra el Logis Penedès


Redacció L'Arboç

22-07-2018 21:54

La plataforma alerta que 'després d’anys de paràlisi del projecte, CIMALSA i el govern semblen disposats a tirar endavant aquest projecte que destrossarà el futur del Penedès'

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Davant les inquietants notícies que manifesten la intenció de tirar endavant el projecte logístic “Logis Penedès” la plataforma ciutadana “No Fem el CIM” s’ha tornat a articular, amb més gent i més força per demanar "la retirada inmediata del projecte". Això ho faran públic aquesta setmana a partir d'una convocatòria de premsa que es farà dimecres a la tarda a l'Auditori de la Casa de Cultura de Can Rossell de l'Arboç.

Després d’anys de paràlisi del projecte, la plataforma alerta que "CIMALSA i el govern semblen disposats a tirar endavant aquest projecte que destrossarà el futur del Penedès": "Com a plataforma mai no hem confiat en l’aparent tranquil·litat del govern o de la desactivació del projecte. Per això, els components de la plataforma ens hem mantingut en contacte tot aquest temps".

El moviment veu amb preocupació "com tornen a aflorar els tics de les velles polítiques contra les que vam lluitar fa quinze anys: la manca de transparència, l’absència de democràcia, els indicadors alarmants de contaminació, el model econòmic depredador, l’esgotament dels recursos naturals". I puntualitzen: "el dret a decidir és un dret aplicable a tots els àmbits, des de com volem que sigui la nostra comarca a com, per extensió, com volem que sigui la Vegueria Penedès, entre d’altres qüestions".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.