El CE Vendrell no supera els quarts de final de la Lliga Catalana

CE Vendrell El Vendrell

04-09-2018 14:25

CE Vendrell - Lleida. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El CE Vendrell va perdre 3 a 2 contra el Lleida en el partit corresponent als quarts de final de la Lliga Catalana.

Es va arribar al descans amb el marcador sense estrenar. Ja a la segona part, al minut 36, Iker Casado va fer el 0 a 1. Dos minuts després, Guido Pellizzari va fer el segon gol del Vendrell. Però, en el tram final del partit, el Lleida va empatar amb un gol d’Oruste, de falta directa al minut 46, i un de Roberto di Benedetto, a pocs segons per al final. A la pròrroga de cinc minuts, Candanedo va fer el 3 a 2.

Ara toca continuar treballant en la pretemporada i el proper cap de setmana el Vendrell jugarà dos amistosos: el dissabte 8 de setembre, a les 20 h, a la pista del Vilafranca, i el diumenge 9 de setembre, a les 12 h, rebrà la visita del Lyon (França).