Vegueria del Penedès

POLÍTICA

El pacte PSOE-Podemos


Francesc Carafí Sant Sadurní d'Anoia

14-10-2018 22:16

Sánchez i Iglesias signen l'acord per als pressupostos generals de l'Estat del 2019 . ACN / Roger Pi de Cabanye

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ja era hora, que al nostre país, Espanya, les forces d’esquerra sumessin per una causa comuna. Partit Socialista Obrer Espanyol, Podemos, Izquierda Unida. Aquesta és l’esquerra “social”. Ara em faltaria l’esquerra nacional. En aquesta, espero que Esquerra Republicana de Catalunya s’hi sumi, doncs és “esquerra”.

El pacte d’esquerres s’ha fet (PSOE+PODEMOS). S’ha fet per aprovar i pactar un paquet de mesures de uns pressupostos de l’estat, que han de significar per la classe treballadora, un avenç, un progrés i una millora en el seu status social. Qui tingui més, que pagui més.

Aquest pacte d’esquerres, demanat i esperat per una amplia majoria de ciutadans, ha de contribuir per millorar i entomar un sistema de vida en positiu que els treballadors i treballadores d’aquest país necessitem. Una classe treballadora que durant molts anys ha estat subordinada. Ara, amb aquests pressupostos més socials i equitatius, ha de sentir-se més aliviada i atesa.  Evidentment que no son al gust de tothom, però si es un pas més, un canvi més, que Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, s’han atrevit a tirar endavant.

La majoria de votants d’esquerra, esperàvem i volíem aquest pacte. Un pacte en el terreny econòmic benvingut i desitjable. Un pacte entre partits d’esquerra, valent i transcendental.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.