13-11-2018 12:03

Els judoques van participar a la Copa Catalunya infantil i cadet de Judo

El Club Judo Olèrdola aconsegueix 4 medalles. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dia 10 de novembre va tenir lloc al Recinte Llars Mundet de Barcelona la Copa Catalunya Infantil i Cadet 2018 en la que van participar varis esportistes del Club Judo Olèrdola.

En la categoria cadet Júlia Queraltó es va penjar l’or i Irene Romero la plata, en la categoria infantil Iván Mata també es va fer amb la plata.

En Nil Colomé, l’Adrià Pérez, l’Aira Lázaro, l’Andrea Romero i l’Eloi Llosas en cadet i en infantil en Derek Romero i l’Alba Lara, aquesta en la seva primera competició oficial, no van tenir possibilitat de medalla.