Vegueria del Penedès

ESPLAC

Els esplais del Penedès i el Garraf celebraran la Diada dels Drets dels Infants a Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

14-11-2018 16:41

Tres-cents infants, joves i monitors dels esplais del Penedès i Garraf d'Esplac es reuniran aquest dissabte al Parc de Sant Julià

Els esplais del Penedès i el Garraf celebraran la Diada dels Drets dels Infants a Vilafranca. Esplac

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Tres-cents infants, joves i monitors dels esplais del Penedès i Garraf d'Esplac celebraran conjuntament la Diada dels Drets dels Infants a Vilafranca.

Al llarg de tot el dia es duran a terme activitats i accions perquè els infants reflexionin sobre els drets que tenen i reivindiquin la importància de la seva veu. Al llarg del matí es faran activitats pels infants dels esplais al Parc de Sant Julià. A les 17.30h, després de les reflexions fetes al llarg del matí, es farà una manifestació que començarà al Parc de Sant Julià i recorrerà els carrers de la vila fins arribar al Parc de Sant Salvador. En acabar la manifestació es llegirà el manifest escrit pels mateixos infants i joves.

Els esplais convidats a la jornada formen part d'Esplac i provenen de ciutats de la zona com Calafell, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, el Vendrell i també Vilafranca, amb el MIV com a esplai amfitrió. Altres esplais d'Esplac també celebraran aquesta jornada de manera simultània a altres ciutats catalanes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.