Vegueria del Penedès

EQUIPAMENTS

L'Ajuntament prepara la licitació de la nova prefectura de la Policia Local i l'Espai Jove de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

21-11-2018 17:50

L'avantprojecte d'ambdós equipaments es portarà a la seva aprovació dimarts. La voluntat del govern és que les obres comencin l'any vinent

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'equip de govern de la ciutat està preparant una licitació que permetrà poder iniciar la construcció de la nova comissaria de la Policia Local i l'Espai Jove a Vilanova i la Geltrú. L'objectiu d'aquest procediment és poder oferir un volum de contractació econòmica de major import que el faci més interessant i viable per als possibles promotors.

Aquests dies, el govern ha presentat als partits de l'oposició els avantprojectes executius i funcionals d'ambdós equipaments, amb la voluntat de poder-los aprovar dimarts vinent en Junta de Govern. En paral·lel, s'està procedint al redactat de l'informe de viabilitat econòmica que permetrà redactar i publicar les bases de la licitació, amb la qual poder fer realitat la construcció dels dos equipaments de ciutat.

A més, durant els pròxims dies es faran les presentacions dels avantprojectes a la premsa, per tal que els conegui el conjunt de la ciutadania. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.