Vegueria del Penedès

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

El Servei d’Intervenció Socioeducativa de Sitges omple la plaça Catalunya en la seva festa inaugural (VÍDEO)


Redacció Sitges

24-11-2018 9:33

L’Ajuntament de Sitges ha inaugurat aquest dijous les instal·lacions del SIS, el Servei d’Intervenció Socioeducativa, que atén a infants i adolescents de 0 a 18 anys de la vila

El Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) de Sitges omple la plaça Catalunya en la seva festa inaugural. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, i la regidora de Benestar i Família, Mireia Rossell han presidit aquest dijous la inauguració del SIS, el Servei d’Intervenció Socioeducativa, que atén a la infància i adolescents de la vila i a les seves famílies. L’acte ha estat amenitzat pel popular grup d’animació musical Xiula.
 
El batlle, Miquel Forns, ha assegurat que “la voluntat d’aquest govern era posar en marxa el SIS i la seva inauguració té una significació especial per a nosaltres com a Ajuntament perquè és un servei important per a Sitges que s’havia deixat d’oferir amb l’arribada de la crisi econòmica i que tant se’ns havia reclamat per part de la ciutadania”.
 
La regidora de Benestar i Família, ha expressat que “cal agrair als infants i les seves famílies la confiança dipositada des del primer moment en el servei i la bona acollida que ha tingut a la comunitat, perquè aquest espai està obert a tothom. Considerem que el SIS ha de ser un referent de confiança i proximitat a les famílies amb infants. També ha d’oferir una atenció personalitzada i que pugui donar resposta i prevenir aquelles situacions de risc. L’obertura del SIS és una de les accions principals incloses del Pla Local d’Infància i Adolescència”, ha recordat.

El servei és gratuït per als infants, que accedeixin al SIS a través de la regidoria de Benestar i Família. Les famílies de la vila que vulguin apuntar els seus fills a les activitats del SIS podran fer-ho a través del pagament d’una quota mensual.
 
El SIS de Sitges funciona des de fa un mes amb un gran èxit de participació entre els infants de 3 i 12 anys, així com les seves famílies. Situat al centre cívic de la plaça de Catalunya i coordinat per un equip d’educadors, té gairebé cobertes la trentena de places del servei. Actualment atén 27 infants i les seves famílies, però l’Ajuntament ja ha anunciat que a partir de l’any vinent ampliarà el nombre de places fins a 40 i es podrà treballar amb infants de 0 a 18 anys. D’aquesta manera, es pretén respondre a la necessitat d’un servei que atengui i doni resposta a la realitat dels infants i els adolescents i afavoreixi un desenvolupament de qualitat en totes les seves etapes. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.