Vegueria del Penedès

VENTADA

Activen l'alerta per ventades al Pirineu, Prepirineu, part del litoral i a les Terres de l'Ebre


ACN Barcelona

25-11-2018 9:29

Protecció Civil alerta que es poden superar els 90 quilòmetres per hora amb vent de ponent i tramuntana

Activen l'alerta per ventades al Pirineu, Prepirineu, part del litoral i a les Terres de l'Ebre. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El pla Ventcat està en fase d'alerta per fortes ventades que poden superar els 72 quilòmetres per hora amb vent de ponent al Pirineu, Prepirineu i part del litoral aquest diumenge i també a les Terres de l'Ebre ben entrada la tarda d'aquest dilluns. Protecció Civil ha demanat molta precaució i adoptar mesures com treure del balcó objectes que puguin caure, no aturar-se al costat de murs, tanques publicitàries o bastides i vigilar amb la caiguda de branques a parcs o boscos. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, bufarà vent de ponent i tramuntana amb ratxes que poden superar els 90 quilòmetres per hora. Els territoris més afectats aquest diumenge per les ventades seran la Garrotxa, Osona, Vallès Oriental i la Selva, mentre que les ratxes més fortes aquest dilluns es donaran a les Terres de l'Ebre i el Pirineu i Prepirineu aquest dilluns.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.