Vegueria del Penedès

CONDUCCIÓ TEMERÀRIA

Detingut a Sant Pere de Ribes per circular sense carnet ni assegurança i intentar atropellar un policia local


ACN Sant Pere de Ribes

30-11-2018 21:10

L’home ha accelerat en direcció a dos agents que estaven fent un control de trànsit

Detingut a Sant Pere de Ribes per circular sense carnet ni assegurança i intentar atropellar un policia local. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local de Sant Pere de Ribes ha detingut aquesta mitjanit el conductor d’un vehicle que circulava sense carnet i hauria intentat atropellar un agent policial. Segons ha informat l’Ajuntament del municipi, l’arrestat tampoc tenia l’assegurança en vigor i circulava amb l’ITV caducada. Els fets han passat en el marc d’un control de trànsit, quan l’home, que viatjava amb un acompanyant, ha accelerat el vehicle en direcció els dos agents de la Policia Local. Després d’esquivar el cotxe, un dels dos policies ha iniciat una persecució fins que ha detingut el conductor, acusat de tres delictes: contra la seguretat del trànsit -per conduir sense carnet-, desobediència i atemptat a l’autoritat. L’arrestat passarà properament a disposició judicial, mentre el vehicle ha estat traslladat al dipòsit municipal.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.