Vegueria del Penedès

JUDO

Resultats del Club Judo Olèrdola del cap de semana


Club Judo Olèrdola Olèrdola

04-12-2018 11:01

L'equip júnior del Club Judo Olèrdola. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els judoques altpenedencs van participar a la Copa Cataluya (rànquing) de judo júnior i la 3ª copa Moianès de judo aleví.

Dissabte dia 1 de desembre va tenir lloc a Llars Mundet la Copa Catalunya de Judo Júnior amb la participació de 5 competidors del Judo Olèrdola. L’Adrià Pérez, de la categoria cadet de tercer any, va pujar al més alt del podi, la Irene Romero i Aira Lázaro també cadets, de primer i de segon any respectivament, van obtenir la plata i la Júlia Queraltó, també cadet de tercer any, i en Daniel Romero encara que van lluitar molt bé els seus combats no van poder optar a medalla.

D’altra banda, a Sant Quirze Safaja, es disputava la 3ª Copa Moianès de Judo Aleví en la qual van participar l’Ariana Menzel i en Dídac Muñoz aconseguint la primera penjar-se el bronze i el segon un 5è lloc.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.