Vegueria del Penedès

PLE MUNICIPAL

Sant Pere de Ribes aprova la modificació urbanística per convertir la fàbrica de Mobles Valentí en un centre comercial


ACN/ Gemma Sánchez Sant Pere de Ribes

18-12-2018 21:50

La firma vol crear un espai d’oci amb botigues, restaurants, espais de reunió, cinemes i un gimnàs

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Ple municipal de Sant Pere de Ribes ha aprovat inicialment la modificació urbanística per permetre que l’empresa Mobles Valentí converteixi la fàbrica del nucli de la Vilanoveta en un gran centre comercial. El punt, que suposa l’ampliació dels usos permesos fins ara a les naus industrials, ha tirat endavant aquest dimarts amb el suport de tots els grups polítics excepte la CUP. Ara s’obrirà un període de sis mesos fins que es debati l’aprovació definitiva, però el govern municipal senyalava la setmana passada que el projecte de Valentí podria anar avançant pel que fa a la contractació d’espais. La previsió de la firma de mobles és crear un espai d’oci amb botigues de grans marques, restaurants, espais de reunió, cinemes i un gimnàs.

Mobles Valentí té la intenció de mantenir el negoci, si bé reubicarà la producció en unes naus situades a poca distància de la fàbrica actual. D’aquesta manera, a les instal•lacions centenàries de la Rambla del Garraf només hi continuarà la part comercial del negoci, mentre que la resta de superfície –uns 18.000 metres quadrats- es destinarà al nou centre comercial.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.