Vegueria del Penedès

ACCESSIBILITAT

Comença el muntatge de les escales mecàniques del pas soterrat del carrer de l'Hort Gran, a Sitges


Redacció Sitges

19-12-2018 15:28

L'Ajuntament treballa també en la renovació dels ascensors al llarg del 2019

Comença el muntatge de les escales mecàniques del pas soterrat del carrer de l'Hort Gran, a Sitges. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Sitges ha donat llum verda al muntatge dels components de les escales mecàniques del pas soterrat que connecta el carrer de l’Hort Gran amb la cruïlla de l'avinguda de les Flors amb Camí dels Capellans.

L’objectiu final és que la nova instal·lació pugui entrar en funcionament el 20 de gener. El projecte està dotat amb 200.000 euros de pressupost. L'Ajuntament treballa també en la renovació dels ascensors al llarg del 2019, un servei pensat per a les persones amb dificultats en la mobilitat personal.

El canvi arriba després de les incidències en el servei a causa dels actes de vandalisme reiterats contra el mobiliari, i amb la intenció d'oferir un servei millorat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.