Vegueria del Penedès

AL CARRER SANT FRANCESC

Màxima tensió a Sitges per la presència d'una parada informativa del partit ultradretà Vox (VÍDEO)


Redacció Sitges

12-01-2019 Última revisió: 13-01-2019 9:11

Més de 200 persones convocades per col·lectius antifeixistes, feministes i LGTBI+ s'han manifestat contra Vox davant d'un ampli desplegament policial

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Més de 200 persones es manifesten aquest matí a Sitges contra la presència del partit ultradretà Vox. Convocats per col·lectius antifeixistes, feministes i LGTBI+ s'han concentrat al carrer Sant Francesc davant de la parada informativa de Vox i d'un ampli desplegament policial. Des de les 9 del matí, dirigents i simpatitzants de la formació ultradretana han instal·lat una parada amb la intenció d'explicar el seu projecte polític. La mobilització ciutadana ho ha impedit, però els militants de Vox han volgut mantenir la carpa fins ben entrat el migdia, custodiats en tot moment pels Mossos d'Esquadra, que han hagut de fer un cordó de seguretat per evitar enfrontaments entre els represenants locals de Vox i els manifestants.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.