Vegueria del Penedès

VIA PÚBLICA

El carrer de la vergonya


Francesc Carafí Sant Sadurní d'Anoia

20-01-2019 9:29

Passatge Santa Eulalia. Google Maps

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Segle XXI, any 2019, i Sant Sadurní d’Anoia, encara té un “carrer” (Passatge Santa Eulalia), sense asfaltar. Sentir-ho, veure-ho i plasmar-ho, és molt trist i decaient, equip de govern municipal.

Conec algun veí de dit lloc, i en comenten que estan esperant (molt esperada) una reunió de l’ajuntament amb els veïns. Anys i anys en aquesta espera, és molt desesperant. Les coses s’han de fer i es busca el temps de on sigui. No si valen excuses.

Un servidor, com en tants altres temes, a través dels mitjans de comunicació, expressa i demana l’actuació municipal, per problemes i fets que no es solucionen. M’han faig creus de tot el que ha passat i passa.

Estic segur, també, que a altres indrets de Catalunya, el cas que ens porta, ja hauria estat solucionat de fa temps. Els hi queda poc, govern municipal, però la “vergonya” recau a sobre seu.

Algun grup municipal, fa temps, es va posar mans a l’obra i si haguessin governat, quan els hi tocava, de ben segur els veïns del passatge Santa Eulalia, orgullosos i contents, per la feina que s’hauria realitzat.

A hores d’ara, el més calent està a l’aigüera. Any d’eleccions, no hi ha temps. Poca cosa es pot fer ... En els pressupostos de l’any 2018, hi havia una partida destinada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.