Vegueria del Penedès

DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Comencen les obres de reordenació de la travessera urbana de la BV-2154 a Pla de Penedès


Redacció El Pla del Penedès

28-01-2019 15:23

Amb aquestes obres s’amplia la zona destinada als vianants afavorint la seva seguretat, es col·loquen jardineres per evitar que els vehicles aparquin a les entrades de les cases i es trasllada la plataforma de creuament de vianants al centre

Travessera urbana de la BV-2154 al barri de Bonavista a Pla del Penedès . Diputació de Barcelona

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana les obres de reordenació de la travessera urbana de la BV-2154 al nucli de Bonavista de Pla de Penedès. Les obres, que tenen un pressupost de licitació de 31.695 euros i un termini d’execució de dos mesos, consisteixen en reduir la calçada a un sol carril de circulació, mitjançant pintura i senyalització vertical, sense afectar la cuneta i voreres existents.

L’actuació té com a finalitat millorar la seguretat viària de la zona a partir de construir un pas alternatiu de vehicles amb prioritat de pas mitjançant pintura i senyalització vertical. Amb aquestes obres s’amplia la zona destinada als vianants afavorint la seva seguretat, es col·loquen jardineres per evitar que els vehicles aparquin a les entrades de les cases i es trasllada la plataforma de creuament de vianants al centre del nucli urbà.

Actualment, la travessera de la carretera BV-2154, entre els PK 7,950 i 8,190 és un vial de doble sentit de circulació que travessa el nucli urbà de Bonavista, amb la calçada de sis metres d’amplada i una cuneta de formigó de recollida d’aigües i una vorera no continua de 0,6 metres. LAquesta manca d’espai entre la sortida dels habitatges i la calçada ha provocat inseguretat als veïns que temien ser atropellats al sortir de casa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.