Vegueria del Penedès

RECICLATGE

Sitges dona una segona vida a bicicletes en desús per a col·lectius vulnerables


Redacció Sitges

30-01-2019 11:00

Es reciclen un total de 17 bicicletes que el cos policial tenia en desús per entregar a persones amb situació de vulnerabilitat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La regidoria de Benestar i Família i la Policia Local, en col·laboració amb entitats del Tercer Sector, han iniciat un projecte nou per tal de donar una segona vida a 17 bicicletes que el cos policial tenia en desús. Les bicicletes s’han arreglat i s’han repartit entre el Cau, Caritas i la Taula del Tercer Sector, que les han entregat a persones amb una necessitat de mobilitat per tal que puguin circular pels carrers de la vila, així com a famílies amb situació de vulnerabilitat amb infants i joves.

La regidora de Benestar i Família, Mireia Rossell, considera que “aquesta és una iniciativa molt interessant i amb una mirada social conjunta entre la Policia Local, la regidoria de Benestar i Família i el tercer sector, que per una banda afavoreix a persones de la vila a les quals els pot ser molt útil utilitzar una bicicleta i per l’altra fomenta el transport sostenible i respectuós amb el medi ambient, promovent la rehabilitació i la reutiltzació.”

La iniciativa ha permès que algunes bicicletes s’hagin utilitzat per la campanya de Reis.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.