Vegueria del Penedès

TRAJECTÒRIA EMPRESARIAL

S'obre la convocatòria dels Premis FEGP 2019


Redacció Vilanova i la Geltrú

04-02-2019 13:56

Els Premis FEGP tenen la finalitat de reconèixer aquelles iniciatives d’empreses i entitats del Penedès i del Garraf, vinculades o no a l’entitat, que hagin excel·lit en el decurs de l’exercici anterior

Palmarès dels Premis FEGP 2018. FEGP

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Premis FEGP tenen la finalitat de reconèixer aquelles iniciatives d’empreses i entitats del Penedès i del Garraf, vinculades o no a l’entitat, que hagin excel·lit en el decurs de l’exercici anterior.

L’acte de proclamació i lliurament dels ducs, el guardó insígnia de la FEGP, tindrà lloc en el decurs de la Nit de l’Empresa, el proper 26 d’abril, al Celler Gran de les caves Codorníu, a Sant Sadurní d’Anoia.

Totes les empreses, entitats i professionals associats a la FEGP poden proposar la seva pròpia candidatura o la d’una altra empresa, entitat o professional si es considera que reuneix mèrits per optar a una o vàries de les categories de premis. Només cal omplir el formulari que trobaran a www.fegp.cat/premis, abans del 28 de febrer.

Es podran guardonar les empreses en les categories sectorials d’Indústria, Comerç, Turisme, Logística i Habitatge, i també en les àrees transversals d’Innovació, Internacionalització, Sostenibilitat, Responsabilitat Social i Màrqueting i Comunicació.

A més, els col·lectius vinculats a la FEGP, Dones d’Empresa i Joves d’Empresa, també lliuraran els seus guardons.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.