Vegueria del Penedès

ELECCIONS GENERALS

El PDeCat dona suport a Campuzano per repetir com a candidat a les eleccions del 28-A


ACN Vilanova i la Geltrú

03-03-2019 19:49

Pascal obté el suport del PDeCAT per anar a les llistes del 28-A, juntament amb el polític vilanoví i Nogueras

Els caps de files del PDeCAT al Congrés, Carles Campuzano i Míriam Nogueras, arriben a la cambra, el 12 de desembre de 2018 . ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'excoordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal, ha estat escollida pel PDeCAT per anar a les llistes del 28-A, després de guanyar les primàries que s'han fet a Osona. També la vicepresidenta del partit, Míriam Nogueras i el portaveu al Congrés de la formació, Carles Campuzano, han estat escollits per les seves assembles locals per formar part de la candidatura del partit a les eleccions espanyoles. Per la seva banda, els diputats al Congrés Feliu Guillaumes i Jordi Xuclà han estat elegits, tot i que Xuclà ha estat superat per vots per David Coromina. La formació celebra aquest dissabte votacions de les assemblees extraordinàries a totes les comarques, que escullen com a màxim tres candidats que opten a ser a la candidatura del PDeCAT a les eleccions espanyoles. La direcció executiva nacional ordenarà la llista de cada una de les quatre circumscripcions catalanes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.