Vegueria del Penedès

ARRELS FUNDACIÓ

El 60% de les dones que viuen al ras són víctimes de delictes d'odi i un 15% d'agressió sexual


ACN Barcelona

07-03-2019 20:03

Unes jornades reflexionaran el 30 de març sobre el sensellarisme femení

Un parell de vambes i un cartró a l'interior d'un caixer de Sarrià, on dorm una persona sensellar. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Arrels Fundació ha atès 251 persones que dormen al ras a Barcelona durant els primers mesos del 2019, de les quals un 11,6% són dones. Del miler de persones que viuen al ras a Barcelona, l'11% són dones, segons el recompte realitzat al maig de l'any passat. Les dones són minoria però estan exposades a un major grau de violència, el 60% són víctimes de delictes d'odi i el 15% han estat víctimes d'agressió sexual, segons dades de l'Observatori Hatento citades per Arrels en un comunicat. L'entitat indica que les dades dels albergs i equipaments públics i privats mostren que la proporció de dones és més alta que al carrer, però mai ha superat el 30% de les persones ateses. Per tractar el "sensellarisme femení" l'Associació 'Lola, no estàs sola' organitzarà una jornada el matí del 30 de març al Casal de Barri Prosperitat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.