Vegueria del Penedès

VIA PÚBLICA

Servei de neteja de 'pintades'


Francesc Carafí Sant Sadurní d'Anoia

10-03-2019 20:10

Pintades als carrers de Sant Sadurní d'Anoia. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

És vergonyós, aberrant, insultant l’aspecte de Sant Sadurní d’Anoia, amb les pintades i guixades, que hi han per tot el municipi.

El que és més llastimós, penós, però, “desgovern PDCAT/ERC”, és que vostès en el ple municipal del mes de febrer, voten en contra de una moció presentada pel PSC, la qual instava a la creació de un servei “municipal” de neteja de les pintades. Un servei que ja funciona en altres municipis.

Hem de diferenciar, però, la grafitis i el lloc/espai privat o públic, de on es faci la pintada/guixada.

Passejar, caminar per la vila en l’actualitat és un recorregut, una travessia que recorda llocs de pel·lícula. Un autèntic paisatge demolidor, per la quantitat i qualitat de frases, que pinten i enalteixen el moment actual, la societat present i les circumstàncies que ens envolten.

És una queixa, una lamentació, que ha d’arribar, que té d’arribar a la majoria de sadurninencs i sadurninenques, perquè se’n adonin de quin govern sadurninenc tenim a la nostra població. Un equip de govern municipal que no està per la labor, té altres objectius i sempre mira cap a la mateixa direcció.

Necessitem “urgentment” aquest SERVEI NETEJA “PINTADES”.

La majoria de veïns i veïnes, volem veure i viure un Sant Sadurní d’Anoia, net, exemplar, esplendorós, polit, maco.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.