Vegueria del Penedès

SETMANA SANTA 2019

Vilafranca obre les inscripcions a la 51a edició de la Cantada de Caramelles


Redacció Vilafranca del Penedès

18-03-2019 10:17

Vilafranca obre les inscripcions a la 51a edició de la Cantada de Caramelles. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca obre la convocatòria per participar en la 51a Cantada de Caramelles de Vilafranca, que tindrà lloc divendres 26 d’abril, a les 19.30 hores, al Claustre dels Trinitaris.

Els grups de cantaires, que poden ser de nois, de noies o mixtos podran oferir, fins a un màxim de 3 temes cadascun, un repertori lliure: caramelles i cançons tradicionals o versions adaptades de peces populars de la música actual.

Els grups o corals interessades a participar en la 51a Cantada de Caramelles de Vilafranca poden inscriure’s fins al 12 d’abril adreçant-se al Servei de Cultura de l'Ajuntament, a l'Escorxador (c. Escorxador, 21) de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 17 a 21h, per correu electrònic a l'adreça cultura@vilafranca.org, o bé per telèfon, trucant al 93 890 04 59 fins divendres 12 d’abril.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.