Vegueria del Penedès

INCIVISME

Clausuren un abocador il·legal del carrer Puig de la Mola, a les Roquetes


Redacció Sant Pere de Ribes

19-03-2019 18:39

La parcel·la està qualificada com a Sol Rural Protegit

Clausuren un abocador il·legal del carrer Puig de la Mola, a les Roquetes. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha clausurat recentment un abocador il·legal en una parcel·la ubicada al carrer Puig de la Mola, al nucli de les Roquetes. La parcel·la afectada està qualificada pel planejament municipal com a Sol Rural Protegit (SRP).

Després que el departament de disciplina urbanística detectés que en aquest indret  s’hi realitzaven abocaments il·legals, a finals del mes passat es va poder procedir a tancar i clausurar aquest abocador de residus no autoritzat. Per a la seva clausura s’ha netejat l’espai i s’hi ha col·locat roques i merlet de terra com a mesura preventiva per impedir l’accés motoritzat des del carrer Puig de la Mola.

En situacions com aquesta, l’ajuntament agraeix la col·laboració ciutadana i els avisos d’albirament d’abocaments incontrolats que es puguin detectar i recorda que es poden comunicar incidències detectades d’aquesta mena a través de les Oficines d’Atenció Ciutadana o amb una trucada al 93 896 73 00.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.