Vegueria del Penedès

DESEMBRE

Foix Cuyàs serà la pregonera del 60è aniversari dels Falcons de Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

26-03-2019 8:43

Forma part del selecte grup dels escuts de plata, un reconeixement que es dóna als falconers amb una trajectòria de més de 25 anys a la colla

Foix Cuyàs serà la pregonera del 60è aniversari dels Falcons de Vilafranca. Falcons de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Falcons de Vilafranca ja han escollit la que serà la pregonera del seu 60è aniversari, i ho han fet en un temps rècord. De fet, mai no s’havia triat aquesta figura a aquestes alçades de la temporada.  Però és que la Foix Cuyàs és una figura de consens i que no genera dubtes. Forma part del selecte grup dels escuts de plata, un reconeixement que es dóna als falconers amb una trajectòria de més de 25 anys a la colla. De fet se n’hi va estar 29, involucrant-se en diverses juntes com a secretària, com a cap de la tècnica i finalment com a presidenta, en el període 2013-2014, esdevenint la primera dona, i fins el moment la única, en presidir els Falcons de Vilafranca.

Filla del Joan Cuyàs, un històric falconer i membre del grup que va fer revifar la colla a finals dels anys 60, ha acceptat de bon grat la responsabilitat de fer el pregó en una data tan assenyalada com és un seixantè aniversari, tot i que confessa que, quan va rebre l’encàrrec, en un primer moment no s’ho va creure, però ràpidament va dir que si, i és que per a ella “és tot un honor poder fer un pregó en el què compartir totes les experiències, sobretot quan el pas per la colla ha estat tan positiu a nivell personal”.

El pregó tindrà lloc a principis de desembre, i donarà inici a la traca final d’actes d’un any amb molta activitat falconera.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.