Vegueria del Penedès

GIMNÀSTICA

Bon cap de setmana pels gimnastes de l’A.E. Pasífae


AE Pasifae Vilanova i la Geltrú

08-04-2019 11:55

Els gimnastes de l'AE Pasífae a Porqueres. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest dissabte s'ha celebrat al pavelló municipal de Porqueres (Girona) la segona fase de la Copa Catalana de masculina.

L'Associació Esportiva Pasífae s'ha dut pòdiums en totes les categories que ha participat, tant per equips com per individual.

L'equip de P1 format per Iu Merino Eloy López i Liam Carmona s'ha classificat en segon lloc i, Iu Merino s'ha pujat al tercer calaix del podi.

L'equip de P2 format per Mario Martínez, Ot Merino, Llibert Villaubí i Àlex Vargas s'ha endut la medalla d'or i, Mario Martínez també ha estat medalla d'or per individual.

I, finalment, l'equip de P4 format per Arnau Rodríguez, Víctor Martínez, Macià Montoliu, Nacho Linares i Jan Vilà també s'ha classificat en primer lloc i, per individual, Arnau Rodríguez ha estat medalla de plata.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.