Vegueria del Penedès

ELECCIONS MUNICIPALS

ERC Canyelles demana un increment del servei de pediatria


ERC Canyelles Canyelles

09-04-2019 21:07

La Consellera de Salut Alba Vergés amb Montse Martínez i Vanessa Diez. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dissabte 6 d’abril, els jardins del Museu Romàntic Can Papiol de Vilanova i la Geltrú, es van convertir en l’escenari de la presentació de les candidates i els candidats, primer i segon, que formaran part de les llistes d’ERC a la Vegueria Penedès.

L’acte va comptar amb la presència de la Consellera de Salut Alba Vergés. Ens va parlar de la importància del Municipalisme en aquests moments, i l’elevada presència de les dones, que agafa embranzida per la quantitat de caps de llista que es presenten.

L’alcaldable d’ERC a Canyelles Montse Martínez, ha aprofitat per parlar una estona amb la Consellera, i transmetre-li els problemes que tenim en el Centre d’assistència Primària, i les queixes de la ciutadania envers els serveis mínims de pediatria i demanar-li un servei més eficaç per tots els infants del municipi.

Tanmateix ha palesat davant la Consellera, les dificultats que té el municipi, alhora que la seva ciutadania ha de desplaçar-se en transport públic al Centre Hospitalari Sant Camil, i/o al Cap de les Roquetes per ser visitada pels metges de diferents especialitats.

S’ha acordat estudiar mesures que possibilitin una atenció adequada, i es traslladarà al Departament pertinent, les deficiències  del   transport públic, fent què permetin una millor accessibilitat als canyellencs als serveis mèdics de la comarca.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.