Vegueria del Penedès

VILAVERN

El festival Decavern celebra la segona edició a Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

08-05-2019 9:12

En la recta final del certamen actuarà Ravenblood (melodic death metal, Cornellà), en el que serà el primer concert de la gira de presentació del seu nou disc, Essentia

Ravenblood . EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El dissabte 11 de maig se celebrarà la segona edició del festival Decavern, que repeteix la fórmula d’èxit de l’any passat programant sis grups catalans de diferents estils de metal, rock dur i punk. Organitzat per l’Associació Vilavern, el festival tindrà lloc a la Nau del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú, de 8 del vespre fins a les 3 de la matinada.

El Decavern (volum 2) obrirà de manera contundent amb Bite The Hand (hardcore, Barcelona) i seguirà amb Wild Freedom (hard rock, Barcelona), Forja (epic folk metal, Terrassa) i uns clàssics del territori, Zona Norte (punk-rock, Vilanova).

En la recta final del certamen actuarà Ravenblood (melodic death metal, Cornellà), en el que serà el primer concert de la gira de presentació del seu nou disc,  Essentia.  I tancarà la segona edició del festival Noctämbuls (hard rock, Vilanova-Cubelles), que estrenaran algunes cançons del nou treball, Torres d'Ivori, que publicaran properament.

El preu de l'entrada del Decavern (volum 2) és de 8 euros anticipada i 10 euros a taquilla.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.