Vegueria del Penedès

XARXA D’EMPRESES I ENTITATS

La FEGP se suma a “Junts trenquem el Cercle”


Redacció Vilafranca del Penedès

15-05-2019 17:50

Martí Sistané, president de la Federació Empresarial del Gran Penedès, i Juli Silvestre, director del Grup Entrem-hi, han signat el conveni de col·laboració

La FEGP se suma a “Junts trenquem el Cercle”. FEGP

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Martí Sistané, president de la Federació Empresarial del Gran Penedès, i Juli Silvestre, director del Grup Entrem-hi, han signat el conveni de col·laboració pel projecte “Junts trenquem el cercle”, a Vilafranca del Penedès.

El propòsit del projecte és poder oferir accions que promoguin la millora de l’ocupabilitat de persones en situació de vulnerabilitat social, amb la implicació de les empreses i entitats del territori, mitjançant la seva participació en una Xarxa d’Empreses i Entitats Solidàries amb la Inserció Laboral i Social de persones amb especials dificultats.

Per tant, la FEGP es compromet a formar part de la Xarxa d’Empreses i Entitats que col·laboren amb el projecte “Junts trenquem el Cercle” i a facilitar oportunitats de formació en aquest projecte perquè les persones beneficiàries puguin tenir experiències en l’entorn laboral.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.