Vegueria del Penedès

JUDO

Kenji Uematsu, nou entrenador del Club Judo Olèrdola


Club Judo Olèrdola Olèrdola

16-05-2019 9:54

Kenji Uematsu. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Divendres dia 10 de maig al local Sant Jaume de Moja, el Judo Olèrdola feia la presentació del que serà el nou entrenador del Club per la temporada 2019/2020 i següents. El seu nom és Kenji Uematsu. De pare japonès i mare bilbaïna en Kenji porta el judo a la sang. Ell és llicenciat en INEF, sisè DAN de judo i entrenador nacional de judo.

Té un currículum com a competidor impressionant. Per resumir una mica els seus resultats,  podríem dir que va guanyar sis ors a diferents Campionats d’Espanya, or al Campionat d'Europa de Valladolid Júnior 1995, or al Campionat d'Europa de Montecarlo Júnior 1996, or al Campionat del Món d’Oporto Júnior 1996, plata al Campionat del Mon Universitari de Màlaga 2000, plata al Campionat d'Europa per Equips a Londres 2003, plata al Campionat d'Europa per Equips a París 2004 i cinquè als Jocs Olímpics d'Atenas 2004.

Actualment és seleccionador nacional  a la Federació Espanyola de Judo i D.A. des de juliol de 2014 i assessor tècnic de la Federació Catalana de Judo i D.A.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.