Vegueria del Penedès

FESTIVAL DE TERRAMAR

God Save the Queen penja el cartell d'entrades exhaurides al seu concert a Sitges


Redacció Sitges

17-05-2019 15:08

La banda tribut escollida per Queen i la 20th Century Fox per a la promoció de “Bohemian Rhapsody” actuarà el pròxim 30 de juliol als Jardins Terramar

God Save the Queen penja el cartell d'entrades exhaurides al seu concert a Sitges. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’espectacular show God Save The Queen ha exhaurit les entrades del seu concert als Jardins Terramar de Sitges que tindrà lloc el pròxim 30 de juliol, segons informa la promotora del festival Jet Entertainment. La banda tribut a Queen liderada per Pablo Padín dóna vida a la mítica formació britànica en dues hores de pur espectacle. Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor i John Deacon retornen als escenaris dels seus mítics concerts dels anys 80’s, reencarnats en God Save The Queen, banda tribut beneïda pels propis components de Queen. Pablo Padín com Freddie Mercury, Francisco Calgaro com Brian May, Matías Albornoz com Roger Taylor i Ezequiel Tibaldo com John Deacon.  God Save The Queen emocionarà el públic en una gran nit al Jardins Terramar de Sitges, per recordar els temes més emblemàtics d’una de les millors bandes de la història del rock.

God Save The Queen giren arreu del món amb el seu vibrant show de dues hores, trepitjant els millors escenaris del països dels cinc continents.  Aquest divendres 17 de maig actuen al mític Luna Park de Buenos Aires, la capital del seu país natal.  El Festival Jardins Terramar els rebrà amb totes les entrades exhaurides el pròxim 30 de juliol.

Del 19 de juliol al 4 d’agost, el Festival Jardins Terramar de Sitges presenta un cartell de concerts de primera línia a l’auditori principal

19 juliol       Aitana

20 juliol       Luis Fonsi

21 juliol       La Família del Super3

25 juliol       Joan Baez

26 juliol       George Benson

27 juliol       FSO Film Symphony Orchestra

28 juliol       Rick Astley

30 juliol       God Save The Queen

31 juliol       Hombres G

01 agost       Melendi

02 agost       Morat

03 agost       Dúo Dinámico

04 agost       Niña Pastori

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.